2011. augusztus 11., csütörtök

Szekusisztán határa besúgót terem...




Ledöbbenve figyeli egy ország a médiacsatornákat. Gyakorlatilag egy teljes népet kényszerítenek vezetői meghatározatlan időre az ősi mesterség gyakorlására. Mert ezután 20 millió ember űzi majd az utcalányok szakmáját... orálisan fog mindenki "dalolni" pár ember butasága, balkáni primitív gazdasági szemléletmódja miatt. Van úgy ezen kies "mioritikus" tájakon, hogy bizonyos szervezeteket nem lehet átverni, lekenyerezni és elvarázsolni. Nem a Világbank a hibás azért a helyzetért amelybe sodorták a népet saját választott vezetői. Ezt jó előre le kell szögezni. Nem is a "vezetők" a hibásak ezen helyzetért. Ők csak teszik azt, ami évszázados hagyomány és nemzeti stílusjegy a Dümbovica partján. Ezt művelik mesteri fokozaton évszázadok óta, pontosabban azóta amióta a török bürokraták behozták és átadták nekik a bizánci típusú bürokráciát. Klientúrarendszer, felfele nyalás, lefele taposás és mindenki "megzsírozása"... ez volt, maradt és lesz a nemzeti gazdasági szemléletmód. Vagyis ezt a rendszert kell "lenyeletni" "ráerőszakolni" arra a népre amely azért nem teljesen buta, idióta, vak és hülye, mint ahogyan gondolják vezetői. (van azért pár család ebben az országban amelynek tagjai űzik az új román szakmát, a köpsunárságot... ők azért csak látják, hogy Spanyolországban vagy éppen Franciaországban hogyan zajlanak az események, hogyan bánnak a közpénzekkel). És ahhoz, hogy ilyen maszlagokat le lehessen nyeletni a "poporral", hogy orális szexre tudjanak kényszeríteni majd mindenkit ebben az országban... SZÜKSÉGÜK VAN AZ ELNYOMÓ ÉS KONTROLL GÉPEZETRE. Vagyis ezért van az, hogy NEM TUDJUK, NEM TUDHATJUK MEG, HOGY EBBEN A ROMÁNIÁNAK NEVEZETT RENDŐRÁLLAMBAN hány szekus van, hány besúgó és hány telefonlehallgató "szakember", hány csendőr és hány egyéb komcsi elnyomógépezeti modellre felépített biztonsági szolgálat. Ezért történik az, hogy AZ ELNYOMÓ ÉS ELLENŐR SZERVEZETEK ÉS INTÉZMÉNYEK fizetéseit nem csökkentik, mert ők ÉBEREK, JÓLLAKOTTAK ÉS FRISSEK KELL LEGYENEK. Klasszikus bizánci stílus. 1543-ban a már városnyira zsugorodott Konstantinápolyban az akkori császár a "városállam" utolsó pénztartalékait nem a falak erősítésére költötte, hanem a saját testőrszolgálatába és a titkosszolgálatába szegődött pribékeket jutalmazta meg dicső tevékenységükért.Ott és akkor nem vált be a "húzás"... a várost bevették a Próféta fegyelmezett hadai, egy olyan rendszer emberei akik akkor még el nem tudtak képzelni olyat, hogy az államháztartást összekeverjék a saját költségvetésükkel. Mert jelenleg nálunk ez működik, csak a klientúra révén mossák tisztára az állam pénzét... És ezért kell SZEKUSISZTÁN HATÁRA BESÚGÓT TEREMJEN... hogy mindenről és mindenkiről tudjanak aki ez ellen fellép és szavát emeli az egyesült Európától táj-idegen szokás ellen.

U.i
Uganda híres hajdani vezetője, a mi NAGY VADÁSZUNK kebel és puszipajtása - Idi Amin Dada tábornok úr, az ugandai fegyveres erők főparancsnoka, az ugandai népi front vezetője, stb stb (akkor éppen hivatalban levő szolgálatos perverz seggfej) ugyanezt tette Uganda népével... a létminimum alá sodorta az ország lakosságának többségét. Akik jól éltek akkor ott, később nem tudták megvédeni őt... bármennyire is jóllakottak és kipuccoltak voltak.... GYŐZÖTT A LÉTMINIMUM ALATTIAK AKARATA. És ez intő példa lehet SZEKUSISZTÁN VEZETŐINEK IS.Bármennyi besúgót is teremjen a határ...

(tematikus fotót nem mellékeltem a fenti jegyzethez, de ha netán kitömik Böszit vagy valamelyik szűk baráti köréhez tartozó talpnyalót ólommal, elmegyek és készítek egy ide aktuális fényképet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése